Tietoa

Myllykylän Mylly ry on vuonna 1964 perustettu urheiluseura, jonka toiminta painottuu nykyisin kuntoliikuntaan ja erityisesti hiihtoon. Seura on perustettu Tuusulan Myllykylässä, mutta vuosien mittaan toiminta on laajentunut muuallekin Etelä-Tuusulaan. Nykyisin seura toimii mm. Ruotsinkylän, Lahelan, Metsäkylän, Nahkelan ja Myllykylän alueella.

Latuverkosto

Mylly ylläpitää Etelä-Tuusulassa latuverkostoa, jonka laajuus riippuu toki aina lumitilanteesta. Kaikki ladut ovat perinteisiä, paitsi ladulla 1 (1,7km) on luistelu-ura. Latukartasta näet latujen reitit ja ovatko ladut auki vai kiinni ja milloin ne on viimeksi kunnostettu. Latupäiväkirjasta saat lisää tietoa latujen kunnostuksesta.

Jäsenmaksut

Urheiluseura Myllykylän Mylly ry:n salivuoroille osallistuvien ja muidenkin seuran jäsenien toivotaan maksavan jäsenmaksunsa Danske Bankin tilille FI56 8000 1901 4199 46. Maksun saajan nimeksi Myllykylän Mylly ja viitteeksi maksuun riittää seuran jäsenen nimi tai jäsenien nimet, jos maksat samalla esimerkiksi useamman perheenjäsenen jäsenmaksun. Vuoden 2019 jäsenmaksu on 20 €/vuosi tai 10 €/kausi, jos haluat maksaa vain syys- tai kevätkaudesta. Seuran vuosikokouksen päätöksellä jäsenmaksu on nyt sama aikuisilla ja nuorilla, koska maksu on joka tapauksessa hyvin kohtuullinen.

Toivomme, että seuran salivuoroja, hiihtolatuja ja muita palveluja käyttävät ja henkilöt, jotka muutoin haluavat tukea paikallisen urheiluseuran toimintaa, maksavat vuosittaisen tai kausittaisen jäsenmaksun ilman erillisen laskun lähettämistä. Toivomme, että uudet seuran jäsenet ilmoittavat samalla jäsenrekisteriämme varten yhteystiedoksi sähköpostiosoitteen osoitteeseen myllynpostit@gmail.com. Yksi osoite/perhe riittää.