map.png

Latukartta

notes.png

Tuloksia

camera.png

Kuvia

info.png

Tietoa

addressbook.png

YhteystiedotETELÄ-TUUSULAN KYLÄLATUVERKOSTO

Urheiluseura Myllykylän Mylly ylläpitää Etelä-Tuusulassa alueen kyliä yhdistävää latuverkostoa, jonka laajuus riippuu toki aina talven lumitilanteesta. Laajimmillaan latuja on käytössä noin 35 - 40 km. Kaikki ladut on tehty perinteiselle hiihtotyylille, mutta Myllykylän kuntoradan ladulla 1 (1,7 km) ja Ruotsinkylän tutkimusmetsän lenkillä (latu 21) on ladun viereen tampattu myös kävelypolku. Osalle peltoladuista on voitu jyrätä myös luistelu-ura. Latukartasta näet latujen reitit ja ovatko ladut auki vai kiinni ja milloin ne on viimeksi kunnostettu. Latupäiväkirjasta saat lisää tietoa latujen kunnostuksesta. Latu-urien raivaus ja latujen pohjustustyöt talvikaudelle 2021 - 22 käynnistettiin marraskuussa ja ensimmäisenä latuna saatiin hiihtokuntoon Myllykylän kuntoradan latu tammikuun 2022 alkupäivinä.

Latuverkolle pääsee mm. seuraavilta pysäköintipaikoilta: Ruotsinkylän koulu (arkisin päivällä koulun käytössä!), Ruotsinkylän VPK:n talo (Myllykyläntie 436), Professorin pytinki (Maisalantie 209), Myllykylän kuntorata (Metsälinnuntie) ja Lahelan Sointulantien pallokentän pysäköintipaikka. Pysäköintipaikkoja on kaikilla alueilla vain muutamia ja ne eivät ole Myllykylän Myllyn hoidossa ja pelkästään hiihtäjien käytössä, joten emme voi taata pysäköintipaikan saatavuutta.

Käykää katsomassa Myllykylän Myllyn Facebook-sivua, niin saatte sieltä aina ajankohtaisimman tiedon latujen yleiskunnosta ja mahdollisista muista tiedotettavista asioista.

https://www.facebook.com/myllykylanmylly/


MYLLYKYLÄN MYLLYN VUOSIKOKOUKSEN 2021 PÄÄTÖKSIÄ

Urheiluseura Myllykylän Mylly ry:n sääntömääräinen vuosikokous
pidettiin Ruotsinkylän VPK:n talolla 2.6.2021 klo 18.00. Seuran
johtokuntaan valittiin kaudelle 2021-22 Teuvo Leskinen (puheenjohtaja / sihteeri), Petteri Kotimaa (varapj), Timo Niskanen, Toni Keinänen, Vesa Suominen ja Kaj Lehtinotko. Seuran rahastonhoitajana toimii Tommi Ålander.

Latujen hoidosta vastaavia työryhmiä vetävät latuverkon pohjoisosassa Ruotsinkylän - Lahelan alueella Toni Keinänen ja eteläosassa Myllykylän - Riihikallion suunnalla Teuvo Leskinen.

AIKUISTEN KORISVUORO PERJANTAISIN KLO 18 RUOTSINKYLÄN KOULUN LIIKUNTASALISSA

Lisätietoja: Terttu Tiirola p.044-2828693, myllynpostit@gmail.com

MYLLYKYLÄN MYLLYN VUODEN 2021 JÄSENMAKSUT

Katso jäsenmaksun maksuohjeet "Tietoa" välilehdeltä.