Latukartta

notes.png

Tuloksia

camera.png

Kuvia

info.png

Tietoa

addressbook.png

Yhteystiedot


MYLLYKYLÄN MYLLY RY VUOSIKOKOUS

Urheiluseura Myllykylän Mylly ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 3.4.2024 klo 18.00 alkaen Ruotsinkylän VPK:n talolla os. Myllykyläntie 462, Tuusula. Kaikki seuran jäsenet tervetuloa.

ETELÄ-TUUSULAN KYLÄLATUVERKOSTO

Urheiluseura Myllykylän Mylly ylläpitää Etelä-Tuusulassa alueen kyliä yhdistävää latuverkostoa, jonka laajuus riippuu talvien lumitilanteesta. Laajimmillaan latuja on käytössä noin 35 - 40 km. Kaikki ladut on tehty perinteiselle hiihtotyylille, mutta Myllykylän kuntoradan ladulla 1 (1,7 km) ja Ruotsinkylän tutkimusmetsän lenkillä (latu 21) on ladun viereen tampattu myös kävelypolku. Osalle peltoladuista on voitu jyrätä myös luistelu-ura. Latukartasta näet latujen reitit ja ovatko ladut auki vai kiinni ja milloin ne on viimeksi kunnostettu. Latu-urien raivaus ja latujen pohjustustyöt talvikaudelle 2023 - 24 on käynnistetty lokakuussa ja ensimmäiset ladut pyritään saamaan hiihtokuntoon jo joulukuun alussa, mikäli lumi riittää.

Latuverkolle pääsee mm. seuraavilta pysäköintipaikoilta: Ruotsinkylän koulu (arkisin päivällä koulun käytössä!), Ruotsinkylän VPK:n talo (Myllykyläntie 436), Professorin pytinki (Maisalantie 209), Myllykylän kuntorata (Metsälinnuntie) ja Lahelan Sointulantien pallokentän pysäköintipaikka. Pysäköintipaikkoja on kaikilla näillä alueilla vain muutamia ja ne eivät ole Myllykylän Myllyn hoidossa ja pelkästään hiihtäjien käytössä, joten emme voi taata pysäköintipaikan saatavuutta. Bergan liityntäpysäköintialueella Maisalantien ja Tuusulanväylän välissä on reilusti pysäköintipaikkoja, joilta on muutaman sadan metrin kävelymatka ladun varteen.

Käykää katsomassa Myllykylän Myllyn Facebook-sivua, niin saatte sieltä aina ajankohtaisimman tiedon latujen yleiskunnosta ja mahdollisista muista tiedotettavista asioista.

https://www.facebook.com/myllykylanmylly/


AIKUISTEN KORISVUORO PERJANTAISIN KLO 18 RUOTSINKYLÄN KOULUN LIIKUNTASALISSA

Lisätietoja: Teemu Järvinen p.040 5160 417, myllynpostit@gmail.com

MYLLYKYLÄN MYLLYN VUODEN 2023 JÄSENMAKSUT

Katso jäsenmaksun maksuohjeet "Tietoa" välilehdeltä.