Keskustelu

hannetaas uusi asfalttiasema?19.4.2013 18:52
taas uusi asfalttiasema tuusulaan, missä aukkaiden mahdollisuus vaikuttaa tähän meidän omaan elinympäristöön? Asema vain tulla tupsahti, miten?

Reino MyllymäkiRe: taas uusi asfalttiasema?19.4.2013 22:38
Missä?

hanneRe: taas uusi asfalttiasema?20.4.2013 16:13
seepsulan montussa. Avi tehnyt päätöksem, että ympäristölupaa ei tarvita.

Reino MyllymäkiRe: taas uusi asfalttiasema?20.4.2013 18:12
Avi:n sivuilla on tieto, että Asfalttikallio Oy on tehnyt 28.12.2012 ympäristönsuojelulain mukaisen hakemuksen Asfalttikallio Oy:n Tuusulan asfalttiaseman toimintaa koskevien ympäristölupapäätösten lupamääräysten tarkistamiseksi.

Tuosta - sen enempää kuin Suomi24:n keskustelustakaan - ei selviä asfalttiaseman sijainti. Joidenkin mielestä se on jokin olemassaoleva asema.

Huolestuttavalta tuntuu raskaan teollisuuden sijoittaminen Tuusulaan ja ihmetyttää, miten helposti ja huomaamatta sen tulo on tapahtunut. On otettava selvää.

hanneRe: taas uusi asfalttiasema?21.4.2013 11:46
ihan uusi asema se on ja perustuksetkin valettu talvella, mutta yritin katsoa kunna sivulta rakennuslupaa, löytämättä sitä. Merkillinen juttu.

RaimoRe: taas uusi asfalttiasema?22.5.2013 16:57
Asema toimii ja haisee! Ainakin haju tuntuu aamuisin ja sopivalla tuulella täällä Vantaan puolella Kesäkylässä. Harmi juttu, kun kolinaan, ryskeeseen ja räjäytyksiin oli "tottunut" ja kuvitellut, että kyllä ne siitä vaimenevat kun kuoppa laajenee pois päin Kesäkylästä. Nyt vielä tämäkin, nytkään ei luonto tuoksu sateen jäljiltä kuin ennen vaan keitetyltä jäteasfaltilta!

Pikimies-PateRe: taas uusi asfalttiasema?11.10.2013 9:48
Tämä on yhteiskunnan normaalia taloudellista toimintaa! Uutta teollisuutta tulee, mikä on näinä aikoina erityisen hyvä asia. Asfalttia tarvitaan, jos halutaan pitää huolta teiden kunnosta ja täten mahdollistaa tavaroiden ja ihmisten liikkuvuus. Esimerkiksi kenenkään ruoka ei tule kauppaan ilman maanteitse tapahtuvaa kuljetusta. Junatkaan eivät taida kulkea, ainakaan siellä Tuusulassa.

Asfalttiaseman ympäristövaikutukset eivät nykyisin enää ole merkittäviä. Pölyn ja melun torjuntaan kiinnitetään huomiota aivan toisella tavalla kuin ennen. Lisäksi tarkat turvallisuusmääräykset määrittelevät aseman toimintaa ja varustusta. Onneksenne kyseessä on aivan uusi asema, joka on kaikilta vaikutuksiltaan ympäristölleen vähemmän haitallinen kuin vanhemmat pölyiset ja meluisat asemat.

Mielipideasioistahan voi väitellä loputtomiin: Toisen mielestä siellä haisee "jäteasfaltti", toisen nenään siellä haisee raha.

Taitaa olla kateellisten panettelua koko tämä keskustelu; eivätkö tuusulalaiset ole kiinnostuneita verotuloista? Keravalla ymmärretään hyvän päälle!

Vihermies-PeteRe: taas uusi asfalttiasema?10.7.2014 21:26
Kuules Pate. Tulepas nuuhkimaan tänne Kiilan alueelle ja väitä sitten ettei ole merkittävää. Haisee, ja vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen. Pihaa ei aina voi käyttää. Ei haise rahalta minun nenään. Hiilivedyiltä sitäkin enemmän.

Kyllä kaikki ymmärtää yhteiskunnan pyörimisen edellytykset - mutta haitta ei ole mielipideasia. Se on konkretiaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: