Ruotsinkylän Koti ja Koulu ry

Ruotsinkylän koulun yhteydessä on jo 23.3.1993 alkaen toiminut aktiivinen vanhempainyhdistys Ruotsinkylän Koti ja Koulu ry, jonka tarkoituksena on edistää oppilaiden, heidän vanhempiensa sekä koulun välistä yhteistoimintaa.

Koti ja Koulu -yhdistykselle nimetään vuosittain johtokunta, jossa ovat edustajat jokaiselta luokalta. Johtokunta laatii toimintasuunnitelman koko lukuvuodelle ja erilaisia tapahtumia pyritään saamaan tasaisesti koko toimintakaudelle. Ruotsinkylän koulun oppilaiden vanhemmat ovat halutessaan yhdistyksen jäseniä, joten kaikki voivat tuoda ideoita ja ovat tervetulleita tulemaan toimintaan mukaan!

Ajankohtaista

Suojatiepäivystys pe 11.8. ja ma 14.8. klo 7:30 - 9:00. Ei vielä ensimmäisenä koulupäivänä to 10.8.2017. Lisätietoja klikkaa tästä.

Ruotsinkylän koulun Suomi 100 vuotta-lehti

Ruotsinkylän koulun oppilaat toteuttivat Suomen juhlavuoden kunniaksi koulun Kotkotus-lehden teemalla Suomi 100 vuotta oppilaiden silmin ja ajatuksin. Lehti on hyväksytty osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Lehti jaettiin kevätjuhlassa koulun oppilaille ja henkilökunnalle. Lisäksi lehteä toimitettiin kunnalle ja Lottamuseolle.

Oheisessa liitteessä koulun lehti sähköisenä, klikkaa:

Ruotsinkylän koulun Suomi 100 vuotta Oppilaiden silmin ja ajatuksin