Keskustelu

Reino MyllymäkiRuuveja tai nauloja autojen renkaissa?12.8.2014 19:24
Kyläkaupan alueella Lahelassa on löytynyt vajaan vuoden aikana kahdeksan kertaa ruuvi tai naula auton renkaasta, mikä panee epäilemään, että kyse ei ole sattumasta vaan vahingonteosta. Onko sinulle sattunut rengasvaurio, joka on johtunut ruuvista tai naulasta renkaassa? Oletko itse löytänyt renkaasta nauloja tai ruuveja tai nähnyt niitä tiellä? Mitä asialle pitäisi tehdä - paitsi ilmoittaa poliisille?

Matti AlankoRe: Ruuveja tai nauloja autojen renkaissa?1.9.2014 22:39
Auton renkaista en ole ruuveja löytänyt, mutta pojan fillarin renkaita ollaan paikattu vuoron perään puolenkymmentä kertaa tänä syksynä. Yhden kerran rengas hajosi Ruotsinkyläntien kautta koulukeskukseen mentäessä, muina kertoina Lahelan kautta mentäessä. Ostin jopa paksummalla kulutuspinnalla varustetut renkaat, mutta niihinkin tuli reikä. Ainut vieras esine, jonka löysin pintakumista oli terävä kivensiru. Muilla kerroilla ei ole löytynyt kuin reikiä.

Kuulemani mukaan muillakin on renkaita mennyt. Teräväsärmäisistä hiekoitussepeleistä on ollut juttuja talvisin. Tuo löytämäni siru sopii kuvaukseen, jokainen nurkka ja särmä olivat teräviä. Viimeinen reikä oli kulutuspinnan uran pohjalla, joten sen aiheuttaja oli kooltaan huomattavasti suurempi kuik kumiin uponnut siru, joka oli juuri kumin paksuinen.

Sari PeltonenRe: Ruuveja tai nauloja autojen renkaissa?28.12.2014 21:07
Kyllä, heinäkuussa oli tällainen tapaus meilläkin, paksu ruuvi tai naula auton takarenkaassa ja Lahelan alueella ajetaan, myös kaupan pihalla.

Sari PeltonenRe: Ruuveja tai nauloja autojen renkaissa?28.12.2014 21:08
Kyllä, heinäkuussa oli tällainen tapaus meilläkin, paksu ruuvi tai naula auton takarenkaassa ja Lahelan alueella ajetaan, myös kaupan pihalla.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: